Гарант та здобувачі ОНП Психологія долучилися до вебінару «Робота з діючими військовими та ветеранами».

129 вересня 2023 гарант та здобувачі ОНП Психологія долучилися до вебінару «Робота з діючими військовими та ветеранами», який провів Олександр Гальчинський – військовий психолог, психотерапевт з багаторічним досвідом роботи з ПТСР та втратою. Олександр підтримує та навчає українських спеціалістів з початку повномасштабної війни і наразі Complex Trauma Institute було анонсовано початок циклу його вебінарів.
Метою є структуровані знання українських психологів та спеціалістів допомагаючих професій по опрацюванню кризових ситуації та ПТСР у роботі з військовими (частина проєкту підтримки українських спеціалістів, які працюють з травмою, від Complex Trauma Institute (UK)). Даний досвід є важливим для підвищення рівня фахової компетентності здобувачів, можливості динамічно реагувати на актуальну ситуацію.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/