Залучення професора Н.Г. Мозгальової до освітнього процесу з аспірантами ОНП «Мистецька педагогіка вищої освіти»

114 грудна 2023 року на кафедрі музичного мистецтва і хореографії було проведено бінарне практичне заняття з ОК «Викладання дисциплін мистецького профілю у вищій школі».Веде дисципліну доктор педагогічних наук, професор О.Є. Реброва. Але цього разу до проведення практичного заняття було запрошено Наталію Георгіївну Мозгальову, докторку педагогічних наук, професорку, завідувачку кафедри музикознавства, інструментальної підготовки та хореографії Вінницького держаного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Вона є стейкхолдером ОНП «Мистецька педагогіка вищої освіти» спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки. Неодноразово виступала в ролі опонента на захистах наших аспірантів. Отже, слідкує за розвитком освітніх програм для аспірантів.
На даному етапі навчання аспіранти вже проходять етап активних практичних занять, серед яких тема методичного забезпечення проєктів, конкурсів, фестивалів тощо. Аспіранти мали свій досвід такої роботи, а також спостерігали за проведенням конкурсу «Юний віртуоз», що проводився в мистецькій школі №1 імені Еміля Гілельса. Під час проведення занять кожний розповідав про свій проєктний досвід. Багато розповідала професор Мозгальова. Кейси професора О. Ребрової були цікавим додатковим прикладом щодо розв’язання складних методичних завдань підготовчого етапу, вибору репертуару тощо. Професори Мозгальова і Реброва мают багатий лосвід роботи в журі міжнародних конкурсів і фестивалів. Отже, аспіранти отримали багато цікавої інформації , зокрема, як організувати такі важливі для мистецької освіти форами, зокрема в складних умовах військового стану та пандемій.
Аспіранти також активно включалися в обговорення, висловлювали свою думку та відповідали на запитання професорів.
Зустріч була цікавою і продуктивною.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/