Настановна конференція на мистецьку практику аспірантів кафедри музичного мистецтва і хореографії

1Настановна конференція щодо науково-педагогічної практики аспірантів на кафедрі музичного мистецтва і хореографії

На кафедрі музичного мистецтва і хореографії було проведено настановну конференцію щодо мистецької практики аспірантів другого року навчання спеціальностей 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) та 011 ОНП «Мистецька педагогіка вищої освіти». Відповідно до цього виду практику було розроблено «Положення про проведення мистецької практики (за видами) здобувачами третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти».
На спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) – це Музично-просвітницька практика; на спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки, ОНП «Мистецька педагогіка вищої освіти» – це Мистецько-викладацька практика.
На конференції завідувачка кафедри музичного мистецтва і хореографії професор О.Є. Реброва, гарант ОНП «Мистецька педагогіка вищої освіти» та професор Г.Ю. Ніколаї, гарант ОНП «Середня освіта. Музичне мистецтво» пояснили здобувачам основні вимоги щодо проходження практики, її змістові модулі, завдання. Головне, її зв'язок з різними формами діяльності аспірантів, які вони реалізують в умовах формальної, неформальної та інформальної освіти, на конкурсах, фестивалях, конференціях і майстер-класах.
Дехто з здобувачів уже підключився до такої практичної підготовки, залучився до конкурсів, виступав на конференціях з апробацією своїх ідей та результатів досліджень.
Було обговорено процедуру оформлення звітної документації.
Бажаємо нашим аспірантам цікаво провести практику, долучитися до святкових проєктів, проявити творчу активність та продуктивність, вчасно оформити всю документацію.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/