У межах проєкту психологічної підтримки Університету Ушинського «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ» відбувалася чергова зустріч.

19 січня 2024 року у межах проєкту психологічної підтримки Університету Ушинського «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ» відбувалася чергова зустріч.

Проєкт «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ», який розпочав свою роботу в Університеті Ушинського у 2022 році фактично відразу після початку війни, був організований зусиллями викладачів-психологів і представляє собою онлайн та очні групи психологічної підтримки для здобувачів, науково-педагогічних працівників Університету Ушинського та для всіх осіб, які цього потребують.
Психологи Університету Ушинського працюють задля підтримки розвитку та зміцнення психологічної стійкості, задля подолання викликів, які надає війна, задля того, щоб негативний досвід кожного українця та кожної українки не залишився травмою на все життя.
Спікеркою семінару виступила Олеся БОРИСОВА – психологиня, кейс-менеджерка мультидисциплінарної команди психологічної реабілітації військових, кандидатка юридичних наук, старша викладачка кафедри загальної та диференціальної психології Університету Ушинського. Тема зустрічі – «Особливості психологічної роботи та супроводу учасників бойових дій».
Спікерка заходу відповіла на всі питання присутніх. Обговорювалися технології психореабілітації, основи психологічної підтримки в контексті викликів воєнного часу, потреби та труднощі сімей військовослужбовців, силу та вразливість особистості, конкретні напрямки практичної роботи тощо.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/