Обговорення освітньо-наукових програм «Мистецька педагогіка вищої освіти» «Середня освіта. Музичне мистецтво»

1На кафедрі музичного мистецтва і хореографії 12 січна 2024 року було проведено обговорення освітньо-наукових програм для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти зі спеціальностей:
011 Освітні, педагогічні науки, ОНП «Мистецька педагогіка вищої освіти»;
014 Середня освіта (Музичне мистецтво), ОНП «Середня освіта. Музичне мистецтво».

В обговоренні взяли участь гаранти та члени робочих груп освітньо-наукових програм, стейкхолдери і роботодавці, а також здобувачі третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти.
Активну участь в обговоренні взяли здобувачі. Чен Ланьюе пропонувала
В окремих ПРН конкретизувати види музично-виконавської діяльності. Ця пропозиція жваво стала оговорюватися присутніми. Її підтримали й інші стейкхолдери, зокрема, Н.П.Гуральник, Н.Г.Мозгальова. Також були висловлені думки щодо формулювання назв окремих ОК, а також окремих ПРН. Зокрема жвавий інтерес викликало застосування конструкту «продукти мистецької творчості», цікаво було почути думку доктора мистецтвознавства, професора С.В.Шипа. Багато пропозицій було висловлено стосовно вибіркових дисциплін, зокрема до такого напряму як «Університет третього віку» (пропозиція аспірантки В. Добрухи та к.п.н. Н.В. Шатайло). Окрема увага була приділена новому види практики, яка проводиться на ОНП відповідно розробленого Положення. Стратегія підготовки до такої практики пропонована професором Н.К.Біловою. Намітилися перспективи посилити академічну мобільність здобувачів через підписання нових угод з ЗВО України. Усі пропозиції стейкхолдерів та здобувачів взяті до уваги та будуть докладно обговорені на розширеному засіданні кафедри музичного мистецтва і хореографії.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/