Зустріч аспірантів факультету музичного мистецтва і хореографії з випускниками аспірантури

1На кафедрі музичного мистецтва і хореографії 02.11.2020 року було організовано он-лайн зустріч випускників аспірантури, хто вже захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора філософії з аспірантами факультету музичної та хореографічної освіти, хто навчається за спеціальністю Середня освіта: Музичне мистецтво.

Чжоу Є і У Сюань поділилися досвідом, як вони здійснювали дослідження, ознайомлювалися з практикою проведення уроків музичного мистецтва в Ланжеронівському ліцеї, музичній школі № 4, як готувалися до захисту. Надавали поради аспірантам 1, 2, 3 років навчання. Дехто з аспірантів знаходиться в Китаї, але вони відвідують усі заняття, виконують програму навчання. Відвідала відео-конференцію й випускниця аспірантури 2020 року Ван Лу, яка вже є доцентом Шиньянської консерваторії та готується приїхати на Україну та захистити дисертацію у спеціалізованій вченій раді Університету Ушинського на здобуття наукового ступеня доктора філософії. Зустріч була плідною. Бажаємо нашим аспірантам успіху в їх прагненні досягти високої мети.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/