Вітаємо магістра спеціальності 014.11 Середня освіта (Фізична культура) Інституту фізичної культури, спорту та реабілітації Університету Ушинського Казанжи Георгія!

1У місті Луцьк 17 березня 2024 року завершився чемпіонат України з вільної боротьби серед чоловіків та жінок віком до 23 років (U-23).
У змаганнях брали участь найсильніші борці вільного стилю з усієї України. Одеські спортсмени здобули 5 медалей, одна з яких належить нашому студенту Казанжи Георгію, здобувачу освітнього ступеня (магістр) спеціальності 014.11 Середня освіта (Фізична культура).
Виступаючи у ваговій категорії 61 кг, Георгій у першій сутичці достроково переміг борця з Донецька Нестерпимого Сергія, із рахунком 10-0. Друга сутичка (1/4 фіналу) завершилась перемогою Одеського борця над Білійчуком Андрієм із Івано-Франківська, рахунок 15-8. За вихід у фінал, Казанжи Георгій протистояв представнику Херсона Яцковському Владиславу, і ця сутичка стала переможною на користь Казанжи, із рахунком 2:1. Фінальна зустріч виявилась менш успішною за 3 попередні. В боротьбі за «золото» із Абрамовим Микитою (борцем із Києва), Георгій зазнав поразку із рахунком 2-5, посівши почесне II місце на чемпіонаті України серед чоловіків та жінок віком до 23 років (U-23).
Вітаємо нашого студента-спортсмена зі сріблом на чемпіонаті України та бажаємо успіхів у спорті, подальших перемог та легких тренувань!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/