Науково-педагогічна практика здобувачів ОНП кафедри педагогіки

1Під час науково-педагогічної практики 04.04.2024 року аспіранткою 2 року навчання спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки Чжао Жуйчень проведено лекцію на тему «Основні поняття теорії виховання. Закономірності і принципи виховання. Методи і форми виховання» і практичне заняття у форматі круглого столу з теми «Інноваційні технології навчання» зі студентами історико-філологічного факультету 1 курсу денної форми навчання, спеціальності 014 Середня освіта (Українська мова і література).
Лекцію було проведено у форматі лекції-бесіди на високому науково-методичному рівні, з використанням презентацій. Здобувачів було ознайомлено із основними категоріями теорії виховання, обговорено закономірності і принципи ховання, а також методи і форми виховання. Студенти брали активну участь в обговоренні порушених питань, висловлювали власне розуміння почутого, мали можливість ставити запитання з теми лекції й отримати вичерпні відповіді на них. В ході проведеного круглого столу студенти, об’єднавшись у міні-групи по 4-5 осіб, презентували доповіді завчасно обраних тем щодо застосування інноваційних технологій навчання, які використовуються в освітньому процесі закладів освіти. Зокрема ними було презентовано інтерактивні технології навчання, технології проблемного навчання, ігрові технології, мультимедійні технології. Було розроблено цікаві презентації. Студенти виявили творчий підхід у підготовці круглого столу й активність під час його проведення. Відзначали зацікавленість у проведенні практичного заняття у пропонованому форматі. Під час доповідей групи-доповідача інші студенти ставили уточнювальні запитання. На заняттях панувала доброзичлива атмосфера.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/