Пам’яті колеги…

1З великим сумом сповіщую: пішла із життя засновниця факультету дошкільного виховання ПНПУ імені К. Д. Ушинського, чудова людина, високої якості фахівець, улюблениця студентів, поважана колективом викладачів – кандидат педагогічних наук, доцент Валентина Олексіївна Інжестойкова. Тяжко повірити мені особисто, що її не стало. Валентина Олексіївна була першою колегою, з якою я зустрілась у 1989 році, в перший день моєї роботи в Одесі, в Університеті Ушинського. Не вистачає слів, щоб описати її особистість: надзвичайно привітна, завжди усміхнена, уважна і водночас вимоглива щодо якості роботи. Це світла Людина, з великої літери, з Божою іскрою в серці. Факультет дошкільного виховання був для Валентини Олексіївни «рідною оселею», вона перша приходила на роботу і останньою зачиняла двері, вона жила і переймалася проблемами ф-ту. Саме її зусиллями на той час наш факультет дошкільного виховання був одним із найкращих в Україні.
Мені особисто її не вистачає і сьогодні. Шкодую, що не змогла особисто провести дорогу мені людину в Царство Небесне, яке їй подарував Господь Бог. Спи спокійно, дорога Валентино Олексіївно. Вічний спокій Вам, нехай земля буде м’яким пухом.
Зі сльозами на очах, Алла Богуш.

1

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/