Тиждень психології

 

Напередодні Дня психолога студенти та викладачі факультету психологічної освіти ПНПУ ім. К.Д. Ушинського провели “Тиждень психології-2016”.

ibnSEvdRSIo

Свято розпочалося з ярмарки “Sweet psychology” та флешмобу “Stop it“.

vuqBMp0ZZxUdvsjDvhm__g

Студенти збиралися разом на майстер-класах викладачів: з Сінєльніковою Тетяною В’ячеславівною визначали професійно важливі якості для психолога, розпізнавали ситуації невербального спілкування та прислухалися до відчуттів, з Вдовіченко Оксаною Володимирівною говорили про жіночність, з Розіною Іриною Володимирівною шукали власні ресурси. У четвер студентка 3-го курсу Саєвська Марина провела власний тренінг.

Yh-a6pyFHWQ6l4C7cXHJRkrARw6hxTV-EhaaeO0Bcpf8

В рамках “Тижня психології-2016” з факультетом початкової освіти ми організували благодійну акцію “Подаруй дитині свято” і зібрали речі та іграшки для дітей з притулку “Світанок”. uOvCria8qaUНаймасштабнішою подією стала гра-вікторина, у якій взяли участь 5 викладачів та 20 студентів. Учасники створювали психологічні центри, давали їм назву, обирали напрям діяльності та розробляли емблему, відповідали на запитання один одного, згадували соціальні екперименти та категоріальний апарат психології.

KESt5TenWZk5WRUS-3p7bU

a2lGPrVHTF0

Свято закінчилося фотосушкою, на якій представлені найяскравіші моменти життя факультету.

page

З Днем психолога, колеги!

Бажаємо всім психічного здоров’я, пізнавальної активності, самоактуалізації та конгруентності!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/