Відбулася гостьова лекція стейкголдера ОНП «Прикладна фізика та наноматеріали»

129 травня 2024 року в межах реалізації програми «Гостьовий лектор» для аспірантів спеціальності 105 Прикладна фізика та нономатеріали відбулася гостьова лекція стейкголдера ОНП «Прикладна фізика та наноматеріали» доктора фізико-математичних наук, професора Тюріна Олександра Валентиновича (Одеський національний університет імені І. І. Мечникова) на тему: «Лазерні системи наведення на основі тривимірних голографічних оптичних елементів».
Лекція відбувалася в межах вивчення аспірантами навчальної дисципліни «Обернені задачи нейтронівської та рентгенівської дифрактометрії», у тематичне поле якої входить проблематика визначення просторових та часових координат фізичних тіл за результатами дифракції. Тюрін Олександр Валентинович є знаним фахівцем у цій сфері, тому доєднатися до його лекції виявили бажання не тільки студенти, аспіранти і викладачі Університету Ушинського, а й фахівці з оптики з інших ЗВО України.
Основний фокус лекції – це визначення двомірних координат матеріальної точки на основі результатів застосування тривимірних голографічних оптичних елементів. Як завжди, було цікаво та корисно і вже формується запит на наступну змістовну лекцію від нашого шановного стейкголдера, яка буде присвячена, зокрема, вирішенню проблеми одночасного визначення трьох координат об'єкта. Дякуємо Олександра Валентиновича і вже чекаємо на наступну зустріч.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
slot pragmatic playslot gates of olympusslot onlinertp slot pg softslot starlight princessstarlight princessakun vip sugar rushslot pg softslot money rollslot server filipinaslot mahjong winstrik slot server luartrik maxwin power of thor megawayscara tembus 20 parlay bolartp mahjong ways naga hitambocoran terbaru rtp slotpola gacor wild bounty showdownpola gacor twilight princessscatter hitam mahjong waysslot habaneroasiaklub https://oicc.org/slot-pragmatic-play/ https://oicc.org/slot-gates-of-olympus/ https://www.martiplast.com/slot-online/ https://www.martiplast.com/rtp-slot-pg-soft/ https://www.martiplast.com/slot-starlight-princess/ https://www.iliade-ingenierie.com/starlight-princess/ https://www.martiplast.com/akun-vip-sugar-rush/ https://oicc.org/slot-pg-soft/ https://oicc.org/slot-money-roll/ https://www.itinova.org/assets/slot-server-filipina/ https://kavlingnazra.com/slot-mahjong-wins/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://amantoto.cfd/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/