Виїзні семінари для студентів магістратури спеціальності «Управління навчальним закладом»

 

З 08.04.2016 р. по 15.04.2016 р. кафедрою управління освітніми закладами та державної служби факультету післядипломної освіти та роботи з іноземними громадянами було організовано низку виїзних семінарів для студентів магістратури спеціальності 8. 18010020 «Управління навчальним закладом» на базі провідних навчальних закладів міста Одеси та області, а саме:

Одеської спеціалізованої школи-інтернату № 2 І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови Одеської міської ради Одеської області, Одеської спеціалізованої школи № 121 І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови Одеської міської ради Одеської області, Одеського дошкільного навчальногог закладу «Ясла-садок» № 160 Одеської міської ради Одеської області, Одеського дошкільного навчального закладу «Ясла-садок» № 4 Одеської міської ради Одеської області, Таїрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Овідіопольського району Одеської області), а також Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти.

На семінарах, проведених під час виїзних занять, студенти взяли участь в обговоренні актуальних питань з управління закладами освіти в сучасних умовах: іноваційні підходи до організації роботи колективу, особливості реалізації концепції розвитку закладу та організація планування його діяльності, технології проведення педагогічних рад, ведення документації навчального закладу тощо. Студенти магістратури взяли участь у майстер-класах, відкритих уроках, нарадах та виховних заходах.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/