Зустріч з Керівником Одеського Рекрутингового Центру 3 Окремої Штурмової Бригади в Університеті Ушинського

0127 травня 2024 року в Університеті Ушинського відбулася зустріч з керівником одеського рекрутингового центру 3 окремої штурмової бригади, знаним під позивним «Тренер».


2
Під час лекції – Тренер розповів про важливість активної участі громадян у захисті незалежності нашої держави. Студенти мали можливість дізнатися про роль кожного у забезпеченні обороноздатності країни та необхідність бути готовими до викликів сьогодення.
1
У рамках заходу студенти активно долучалися до обговорення, ставили питання та отримували ґрунтовні відповіді від представника бригади. Ця зустріч надала можливість з перших вуст дізнатися про реалії служби та важливість внеску кожного у спільну справу.


3
Висловлюємо щиру подяку нашим захисникам за їхню мужність і відданість, а також за час, виділений для інформування студентів. Такі зустрічі є надзвичайно цінними для підвищення свідомості молоді та зміцнення духу патріотизму.
Дякуємо за вашу службу і вашу сміливість!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
slot pragmatic playslot gates of olympusslot onlinertp slot pg softslot starlight princessstarlight princessakun vip sugar rushslot pg softslot money rollslot server filipinaslot mahjong winstrik slot server luartrik maxwin power of thor megawayscara tembus 20 parlay bolartp mahjong ways naga hitambocoran terbaru rtp slotpola gacor wild bounty showdownpola gacor twilight princessscatter hitam mahjong waysslot habaneroasiaklub https://oicc.org/slot-pragmatic-play/ https://oicc.org/slot-gates-of-olympus/ https://www.martiplast.com/slot-online/ https://www.martiplast.com/rtp-slot-pg-soft/ https://www.martiplast.com/slot-starlight-princess/ https://www.iliade-ingenierie.com/starlight-princess/ https://www.martiplast.com/akun-vip-sugar-rush/ https://oicc.org/slot-pg-soft/ https://oicc.org/slot-money-roll/ https://www.itinova.org/assets/slot-server-filipina/ https://kavlingnazra.com/slot-mahjong-wins/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://amantoto.cfd/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/