Успіх студентів Університету Ушинського на Всеукраїнській олімпіаді із «Соціології»

Команда студентів Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського посіла 2-ге командне місце на Всеукраїнській олімпіаді з дисципліни «Соціологія», яка відбулась 17-18 травня 2018 року в м. Одесі.

Студенти Гнидюк Тетяна (соціально-гуманітарний факультет), Терехова Лілія (факультет початкового навчання), Олоєр Наталія (філологічний факультет), під науковим керівництвом доктора соціологічних наук, професора Лісеєнко О. В. та доктора філософських наук Петінової О. Б., змагалися із представниками 26 ЗВО на знання теорії та історії соціологічної науки, у вправності розробляти методологічні та методичні засади соціологічного дослідження за обраною темою.

Студентка магістратури соціально-гуманітарного факультету Гнидюк Тетяна (науковий керівник - доктор соціологічних наук, професор Лісеєнко О. В.) посіла II місце в ІІ турі на Всеукраїнській студентській олімпіади з соціології.

Переможці були нагороджені дипломами та одержали цінні подарунки від організаторів, зокрема підручник "Політична наука в Україні" та монографію "Ментальний вимір української цивілізації". 

Щиро вітаємо наших студентів із здобуттям призового місця та бажаємо нових досягнень та успіхів у професійному становленні!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/