Майстер-тренери з підготовки фахівців спеціальності «Початкова освіта» для Нової української школи

Викладачі Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського О. Кон, М. Сокаль, К. Тамбовська, Ю. Шпаляренко, які здійснюють підготовку студентів за спеціальністю «Початкова освіта», наприкінці травня 2018 р. успішно завершили навчання за курсом «Формування громадянських компетентностей у майбутніх учителів початкової школи» швейцарсько-українського проекту «Розвиток громадянських компетентностей в Україні  DOCCU».

Одними з перших серед викладачів вищих навчальних закладів України, що готують фахівців для початкової школи, вони отримали свідоцтва майстер-тренерів з освіти для демократичного громадянства (ОДГ) та освіти з прав людини (ОПЛ) і розвитку громадянських компетентностей.

У якості залікової презентації, що демонструє можливості інтегрованого формування професійних та громадянських компетентностей у майбутніх учителів Нової української школи доцентами О. Кон. та М. Сокаль було продемонстровано фрагмент заняття з курсу «Українська мова і методика її викладання у початковій школі», кандидатами педагогічних наук К. Тамбовською та Ю. Шпаляренко – фрагмент заняття з курсу «Теорія та методика виховання».

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/