Семінар-тренінг для адміністрацій провідних закладів середньої освіти регіону «НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА: СТВОРЕННЯ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-ОСВІТНЬОГО СЕРЕДОВИЩА ЗАКЛАДУ ОСВІТИ»

12 червня 2018 року на базі кафедри освітнього менеджменту та публічного управління за участі кафедри педагогіки Університету Ушинського відбувся семінар-тренінг для адміністрацій провідних закладів середньої освіти регіону «НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА: СТВОРЕННЯ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-ОСВІТНЬОГО СЕРЕДОВИЩА ЗАКЛАДУ ОСВІТИ».

Висококваліфікованими спеціалістами методичного кабінету відділу освіти м. Чорноморськ Адаменко О. О та Адаменко Л. Г. проведено навчання щодо використання Dropbox, Kahoot, Socrative, BeSmart та інших програм для створення інформаційного простору закладів освіти. Розглядалися питання: застосування синхронізованих файлових сховищ; спільної роботи над документами; служби оповіщення та комунікації; використання мобільних пристроїв в управлінському та освітньому процесі; дистанційної взаємодії з учнями, батьками та громадськістю. Всім учасникам семінару-тренінгу було вручено сертифікати.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/