Успішна презентація Університету Ушинського у Південній Кореї

У межах роботи Освітньо-інформаційного та культурного центру Республіки Корея при Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К. Д. Ушинського, за підтримки Посольства Республіки Корея в Україні, завідувач кафедри західних і східних мов та методики їх навчання, професор Т. М. Яблонська з 08 по 13 липня 2019 року взяла участь у 17-ій Міжнародній конференції «Корейські педагоги за кордоном», що проводилась у місті Сеулі.    

За успішну доповідь та презентацію університетського центру на міжнародному форумі, який об`єднав понад 120 учасників з різних країн, професор Тетяна Миколаївна Яблонська була відзначена Міністерством освіти Республіки Корея, Національним Інститутом Міжнародної Освіти й Освітнім фондом корейців за кордоном, які виступили організаторами заходу, спеціальною нагородою «За внесок у розвиток програми навчання корейської як другої мови в Україні».

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/