Опитування студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти в межах проведення «Тижня якості освіти»

Шановні студенти!

В Університеті Ушинського у період з 13 травня по 19 травня 2020 року відбудеться онлайн опитування в межах «Тижня якості освіти».

Запрошуємо взяти участь у цьому дослідженні студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти:

  • спеціальності «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Управління закладом освіти», першого року денної та заочної форм навчання, соціально-гуманітарного факультету;
  • спеціальності «Фізична культура і спорт», освітньо-професійної програми «Фізична культура і спорт», першого року денної та заочної форм навчання, навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації.

Під час анкетування у вас буде можливість висловити особисту думку щодо якості надання освітніх послуг за результатами навчання у першому семестрі 2019/2020 н.р.

Дослідження відповідає вимогам конфіденційності.

Для отримання об’єктивного зворотнього зв’язку та підвищення якості освітнього процесу академічній спільноті Університету Ушинського дуже важлива думка кожного з вас.

Для участі в опитуванні необхідно перейти на сторінку інформаційної системи ІАСУ МОНУ за посиланням https://monufr.com , до розділу «Опитування», увести серію і номер паспорта (приміром НМ123456), натиснути «Вхід».

Дякуємо всім за щирі відповіді!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/