Аспіранти спеціальності 015 Професійна освіта взяли участь в обговоренні проєкту Кодексу Честі

109 листопада 2020 року аспіранти спеціальності 015 Професійна освіта, разом із викладачами кафедри педагогіки, професорами Тетяною Койчевою, Тетяною Осиповою та доцентом Ольгою Галіцан взяли участь в обговоренні проєкту Кодексу Честі Університету Ушинського. Дослідники-початківці та досвідчені вчені разом аналізували текст проєкту та висловили власну позицію щодо його провідних положень. Здобувачі освіти висловили думку про те, що базові норми Кодексу вже багато років упроваджуються в освітню та наукову діяльність Університету Ушинського. Саме тому було запропоновано підтримати його ухвалення.

Результатом жвавого обговорення стало спільне рішення і далі дотримуватись усіх принципів академічної доброчесності, загальноєвропейських цінностей у науці, виявляти нульову толерантність до академічного плагіату.

Висловити офіційну позицію спільноти аспірантів та колективу викладачів доручили гаранту освітньої програми – доктору педагогічних наук, професору Осиповій Тетяні Юріївні, зокрема, розмістити її на офіційному веб-сайті університету.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/