Майбутні державні службовці обговорюють хід проходження виробничої практики

112 лютого 2021 року відбулася онлайн-конференція з обговорення ходу проходження виробничої практики здобувачами освіти, що навчаються в Університеті Ушинського за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування.

З початку лютого майбутні державні службовці перебувають на практиці в районних адміністраціях міста Одеси та в територіальних громадах Одеської області. У ході конференції, яку провели завідувач кафедри освітнього менеджменту та публічного управління, доктор політичних наук Долженков О. О. та доцент кафедри, кандидат наук з державного управління Зелінська Н. С., були розглянуті актуальні питання організації практичної діяльності органів публічної влади в сучасних умовах, заслухані звіти студентів за період проходження практики, відбувся обмін думками.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/