Тиждень аспіранта в бібліотеці Університету Ушинського

Image0115 та 18 лютого 2021 року бібліотека Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» провела онлайнові заходи для аспірантів. Вебінари були  спрямовані на підвищення дослідницької активності здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти.

Завідувачка інформаційно-бібліографічного відділу Ірина Панченко розповіла аспірантам про особливості бібліографічних пошуків і використання особистих акаунтів в електронному каталозі бібліотеки (Unilib) та електронному архіві (Dspace) Університету Ушинського.

Під час воркшопу «Запобігання академічного плагіату в дослідницькій роботі, практичні поради», який провели директорка бібліотеки Валентина Візнюк та заступниця директорки Олена Спасскова, здобувачи третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти дізналися про особливості технічної перевірки письмових робіт на ознаки плагіату програмою Strikeplagiarism, ідентифікацію плагіату і самоплагіату, особливості покликання тощо.

Аспіранти відмітили актуальність тематики заходів та сучасну потребу використання дослідницьких електронних інструментів, що сприятимуть результативності виконання наукових досліджень.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/