Відбулася презентація програми Фулбрайт

Image0126 лютого 2021 року на платформі Zoom Meeting було проведено конференцію, на якій відбулася презентація програм імені Фулбрайта для учасників освітнього процесу Університету Ушинського.

Конференцію було підготовлено та організовано за ініціативою Офісу Програми імені Фулбрайта в Україні, Київського офісу Інституту Міжнародної Освіти та за підтримк проректора з міжнародних зв`язків та науково-педагогічної роботи комплексу Південноукраїнського національного педагогічного універистету імені К. Д. Ушинського, професора Ступак Інни Валер`янівни.

Університет Ушинського був представлений 115 учасниками, серед яких були викладачі, представники відділу міжнародних зв'язків, аспіранти та студенти різних факультетів.

Учасників конференції було проінформовано про те, що розпочато приймання заявок для участі у чергових конкурсах на здобуття стипендій імені Фулбрайта для навчання, стажування й проведення досліджень на 2022-2023 академічний рік, а також була надана детальна інформація про порядок подання документів, експертну оцінку робіт та інші умови для конкурсантів.

Під час конференції також були представлені програми імені Фулбрайта та щорічні конкурси для українських науковців, викладачів, спеціалістів, студентів та випускників ЗВО. Крім того, було повідомлено про можливість для закладів вищої освіти та наукових установ України запросити американських викладачів, адміністраторів й фахівців різного спрямування для викладання та консультування.

На конференції також було представлено випускників програми імені Фулбрайта – ФУЛБРАЙТІВЦІВ, які поділилися власним досвідом участі у програмі.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/