Відбувся вебінар на тему «Академічна доброчесність в українському науковому співтоваристві»

112 березня 2021 року в рамках Тижня академічної доброчесності Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського, відбувся вебінар на тему "Академічна доброчесність в українському науковому співтоваристві", який організувала та провела кафедра філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності соціально-гуманітарного факультету на платформі Microsoft Teams. До складу учасників увійшли викладачі, студенти спеціальностей 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності», 034 «Культурологія» 054 «Соціологія», аспіранти та магістранти спеціальності 033 «Філософія», стейкхолдери.

Із цікавими та змістовними доповідями виступили: завідувач кафедри, доктор філософських наук, проф. Борінштейн Є. Р. на тему «Проблеми написання курсових, дипломних та дисертаційних робіт. Що є та що не є плагіатом»; доктор педагогічних наук, проф. кафедри педагогіки Койчева Т. І. на тему «Політика і процедури забезпечення академічної доброчесності в Університеті Ушинського»; аспірантка кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності спеціальності 033 «Філософія» Михальова Ю. О. з питання «Правова оцінка норм доброчесності учасників освітнього процесу»; стейкхолдер, завідувачка Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» Орленко І. М. на тему «Поняття «плагіату» та «самоплагіату» під час написання наукових статей, тез і методичних розробок».

Учасники вебінару отримали практичні знання та навички у впровадженні основних принципів академічної доброчесності, ознайомились з особливостями їх популяризації в Університеті. Під час жвавого обговорення було зроблено висновок про те, що академічна доброчесність є складовою нової академічної культури в українських закладах вищої освіти та передумовою для успішного розвитку суспільства.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/