Онлайн-семінар «Фінансова автономія закладів освіти: переваги та ризики»

1Кафедрою освітнього менеджменту та публічного управління 21-22 березня 2021 року було організовано онлайн-семінар за темою «Фінансова автономія закладів освіти: переваги та ризики», який провела Баранецька Олена Григорівна – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальник управління освіти Южненьської міської ради.

Було презентовано нормативне-правове забезпечення фінансової автономії закладу освіти, його переваги, алгоритм переходу, можливі варіанти ведення бухгалтерського обліку та специфіку бюджетного кодексу. Розкрито основну мету наданої автономії закладам освіти - підвищення рівня ефективності здійснення менеджменту закладу, що сприятиме підвищенню ефективності надання освітніх послуг, їх якості. Окремим питанням було акцентовано увагу на організації харчування дітей у закладах дошкільної / загальної середньої освіти, презентовано покрокову інструкцію. Спікером також було обґрунтовано ймовірні ризики та наслідки фінансової автономії.

У семінарі онлайн взяли участь здобувачі спеціальності 073 Менеджмет (ОПП «Управління закладом освіти») денної/заочної форми Університету Ушинського та слухачі курсів підвищення кваліфікації Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/