Нарада з питань співпраці між Університетом Ушинського та Маріупольським державним університетом

Image0126 березня 2021 року відбулася робоча нарада з питань поглиблення співпраці між Державним закладом "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського" та Маріупольським державним університетом у сфері підготовки педагогічних кадрів та наукової діяльності.

Співпраця між університетами має багаторічну історію та бере свій початок зі спільних проєктів з підготовки кадрів та наукових досліджень у сфері політичних наук, яка за ініціативи д.політ.н., проф. Наумкіної С. М. (Університет Ушинського) та д. політ.н., проф. Пашиної Н. П. (МДУ) переросла в 2021 році в підписання міжуніверситетського договору про співпрацю.

Нарада відбувалася на рівні проректорів з наукової діяльності та міжнародних зв’язків (Музиченко Г. В., Ступак І. В. – від Університету Ушинського; Булатова О. В., Марена Т. В., Павленко О. Г. – від Маріупольського державного університету). Сторони обмінялися думками щодо нарощування потенціалу спільних наукових досліджень, публікаційної активності, внутрішньої та міжнародної мобільності.

Одним із результатів наради стали досягнуті домовленості про наукове консультування провідними професорами, докторами педагогічних наук Університету Ушинського на чолі з гарантом ОНП «Професійна освіта», д. пед.н., проф. Осиповою Т. Ю. своїх колег з Маріупольського державного університету щодо створення на їх базі педагогічного факультету.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/