Online робоча нарада в рамках реалізації Меморандуму про співпрацю між Аньхойським університетом фінансів та економіки та Університетом Ушинського

130 березня 2021 року відбулася в режимі он-лайн робоча нарада по узгодженню плану дій у межах реалізації Меморандуму про співпрацю між Аньхойським університетом фінансів та економіки та Університетом Ушинського. У відкритому обговоренні взяли участь науково-педагогічний склад кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності, а також аспіранти, магістранти та студенти спеціальності 033 «Філософія», студенти спеціальностей 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності», 034 «Культурологія», 054 «Соціологія». Урочисте відкриття засідання розпочав куратор проєкту зі сторони Китаю пан Чен Сі Ву, доктор філософії Китайського національного університету (Женьмінь), професор кафедри бухгалтерського обліку, керівник відділу міжнародних відносин. Співдоповідачем була кандидат філософських наук, менеджер по роботі з іноземними студентами Ткаченко К. В.

Зі сторони Університету Ушинського виступив із доповіддю завідувач кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності д. філос. н., проф. Борінштейн Є. Р. та координатор проєкту, гарант ОНП за спеціальністю 033 «Філософія» д. філос. н., проф. Петінова О. Б. Були обговорені питання академічної мобільності, науково-педагогічного стажування викладачів та аспірантів, інші форми взаємодії, й визначені першочергові пріоритетні напрями поальшої співпраці. Своїми враженнями від навчання в нашому університеті поділилась студентка із Китаю спеціальності 033 «Філософія» Дин Юйцзин, яка неодноразово брала участь в різних формах роботи під керівництвом канд. філос. н., доц. Виноградової Н. М.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/