Лекції з питань протидії корупції від стейкголдерів Університету Ушинського

3Здобувачі вищої освіти Університету Ушинського 19-20 квітня 2021 року підвищили свій рівень обізнаності з актуальних питань антикорупційної політики України за допомогою стейкголдерів університету. Ініціатором заходів стала кафедра політичних наук і права, Центр соціально-політичних досліджень «POLITICUS» та Уповноважений підрозділ з питань запобігання та протидії корупції в університеті.

Так, 19 квітня 2021 року відбулася лекція гостьового лектора – к.ю.н., доцента кафедри кримінально-правової політики та кримінального права Інституту права КНУ імені Т. Шевченка УСАТОГО Г. О. за темою: «Антикорупційна стратегія України: сучасні виклики, новели законодавства та тенденції розвитку», а 20 квітня 2021 року - бінарне заняття за участю ШИЛОВОЇ А. В., заступника директора Департаменту надання адміністративних послуг Одеської міської ради, за темою «Порядок декларування доходів посадових осіб як засіб попередження корупції».

Заходи проводилися у відкритому доступі для студентів спеціальностей 052 Політологія, 081 Право, 281 Публічне управління та адміністрування, які вивчають дисципліну «Запобігання та протидія корупції» та усіх охочих, яких серед здобувачів вищої освіти університету виявилося чимало.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/