Відбулася українсько-китайська онлайн конференція з питань дистанційної академічної мобільності

1

У межах Меморандуму про співпрацю між Аньхойським університетом фінансів та економіки (КНР) та Університетом Ушинського,за ініціативи кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності (куратор проф. Петінова О. Б.), 30 квітня 2021 року відбулася онлайн конференція з організаційних питань дистанційної академічної мобільності аспірантів спеціальностей 033 «Філософія», 015 «Професійна освіта», 014 «Середня освіта (Музичне мистецтво)», 053 «Психологія», 052 «Політологія», 035 «Філологія»; магістрантів та студентів спеціальності 033 «Філософія», студентів спеціальностей 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності», 034 «Культурологія».

Під час зустрічі з доповіддю виступив куратор з міжнародної академічної мобільності з боку Аньхойського університету фінансів та економіки пан Майк Джан та канд. філос. н., викладач, менеджер по роботі з іноземними громадянами Ткаченко К. В., які привітали всіх присутніх, провели загальний інструктаж та ознайомили з вимогами до навчання, розкладом та особливостями занять на платформі Zoom. Після цього відбулася захоплююча зустріч зі студентами Піднебесної та стрім-екскурсія по території Аньхойського університету фінансів та економіки, під час якої всі мали можливість побачити навчальні аудиторії, студентське містечко, де проживають понад 30000 студентів, спортзали, стадіони, тощо. Був жвавий діалог, наші студенти та аспіранти розпитували про особливості навчання в умовах карантину, наявність студентських організацій та їх роль в управлінні університетом, фінансування студентського харчування, стипендії, можливості суміщення навчання з роботою в Китаї, тощо. До зустрічі також долучилися студенти та викладачі іншого ЗВО м. Одеси.

Відеоекскурсію організували та провели китайські партенри - викладач Ткаченко К. В., Ян Ян – студент спеціальності «Міжнародний бізнес», Цзян Чжоцзян, студент спеціальності «Міжнародна економіка та бізнес», Ло Ілань, студентка спеціальності «Фінанси».

Зустріч була дуже результативною, інформативною, творчою та захоплюючою.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/