Гостьове заняття «Управління людськими ресурсами та публічними фінансами. Гендерний аспект»

IMG_20210601_111340На запрошення кафедри освітнього менеджменту та публічного управління Університету Ушинського 01 червня 2021 року керівником патронатної служби Одеської обласної державної адміністрації, депутатом Одеської районної ради, кандидатом наук з державного управління, доцентом кафедри публічного управління та регіоналіститки ОРІДУ НАДУ Ліповською Світланою Олексіївною було проведено гостьове заняття з теми «Управління людськими ресурсами та публічними фінансами. Гендерний аспект» для студентів спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування в рамках дисципліни «Державне будівництво та місцеве самоврядування».

Під час заняття було обговорено проблеми взаємовпливу гендерної рівності та публічних фінансів; гендерної дискримінації та тенденцій в міжнародному та вітчизняному законодавстві щодо її подолання тощо. Студентів також зацікавили гендерні аспекти інституалізації публічного управління; шляхи подолання гендерної нерівності в державному управлінні та органах місцевого самоврядування; сучасні тенденції управління людськими ресурсами тощо.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/