Онлайн-лекція для студентів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»

312 жовтня 2021 р. в Університеті Ушинського відбулася відкрита онлайн-лекція на тему «Перспективи цифрової трансформації Одеської області у 2021-2023 роках». Її провів заступник директора комунального підприємства Одеської обласної ради «Обласний інформаційно-аналітичний центр», кандидат наук з державного управління Гапанович Ярослав Валерійович.

Студенти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» мали змогу дізнатися про перспективи розвитку електронного врядування, застосування новітніх інформаційних технологій для забезпечення надання адміністративних послуг, стан цифровізації документообігу у територіальних громадах, оприлюднення онлайн публічної інформації. Було детально розглянуто відповідні державні цільові програми, які діють на території Одеської області, стан та поточні питання їх реалізації.

Наприкінці відкритої лекції здобувачі освіти мали змогу задати свої питання та отримати на них вичерпні професійні відповіді.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/