Робоча нарада у міжнародному форматі

220 жовтня 2021 року відбулася робоча нарада з питання затвердження переліку заходів та плану співпраці в межах Меморандуму про співробітництво між Університетом Ушинського (кафедра філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності) та Аньхойським університетом фінансів та економіки (Китай, м. Беньбул) на 2021/2022 навчальний рік. Особлива увага була приділена обговоренню деталей розробки та реалізації україно-китайського освітнього проєкту «Вища освіта у глобалізованому суспільстві: сучасні тренди, опції, міжнародні практики та наукова комунікація викладача у цифрову епоху». Засідання відкрили завідувач кафедри д. філос. н., проф. Євгеній Борінштейн та д. філос. н., проф. Оксана Петінова, гарант ОНП за спеціальністю 033 Філософія, куратор проєкту.

Перспективи подальшої співпраці окреслив куратор проєкту зі сторони Китаю пан Ченг Сі Ву, доктор філософії Китайського Національного університету (Женьмінь), професор кафедри бухгалтерського обліку, директор Відділу міжнародних відносин та доктор філософії, викладач Катерина Ткаченко. Також з китайської сторони були делеговані представники студентства різних спеціальностей.

В обговоренні плану роботи взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності, зокрема, проф. Олена Лісеєнко, доц. Зоя Атаманюк, доц. Тетяна Поплавська, доц. Галина Врайт, доц. Андрій Начев; аспіранти ОНП Філософія Олена Парадюк, Іванна Ніколаєва, Юлія Міхальова; студенти соціально-гуманітарного факультету спеціальностей 033 «Філософія», 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності», 034 «Культурологія» та історико-філологічного факультету спеціальності «014 Середня освіта. Українська мова і література».

З питання перспектив подальшої співпраці виступила канд. філос. н., доцент кафедри філософії та методології науки Наталія Рибка, що є куратором з реалізації договору про співробітництво між Державним університетом «Одеська політехніка» та Університетом Ушинського. 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/