Відбувся круглий стіл з питань психічного здоров`я особистості

Screenshot_204 жовтня 2021 року на медичному факультеті Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського було проведено круглий стіл у дистанційному форматі з теми «Психічне здоров’я особистості: аналіз психологічної допомоги у сучасному просторі».

У роботі круглого столу взяли участь: доценти кафедри психіатрії, медичної та спеціальної психології Мельничук Ірина Валентинівна, Лазоренко Тетяна Миколаївна, студенти з проблемної групи «Проблема психічного здоров’я особистості у сучасному просторі: превентивні заходи та психологічна допомога», а також стейкголдер Рєпнова Тетяна Петрівна, яка є кандидатом психологічних наук і головою Правління Громадської організації ”Асоціація практикуючих психологів Одеської області”.

Під час заходу були розглянуті такі питання, як-от: збереження психосоматичного здоров’я в період пандемії; роль психолога у формуванні психічного здоров’я особистості та подоланні постковідних психічних станів.

Стейкголдер Т. П. Рєпнова і студенти, які є учасниками проблемної групи, обговорили питання важливості та особливостей підготовки фахівців із поглибленим знанням клінічної психології та реабілітації, які наразі користуються попитом на ринку психологічних послуг.

Крім того, кандидат психологічних наук Т. П. Рєпнова виступила із пропозиціями та порадами в межах моніторингу та удосконалення змісту ОПП «Клінічна та реабілітаційна психологія» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітнім стандартом 053 Психологія, професійним стандартом Практична психологія.

Проведення круглого столу сприяло популяризації професії психолога та забезпечення якості підготовки майбутніх професіоналів.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/