Зустріч представників бібліотеки зі студентами соціально-гуманітарного факультету

18 листопада 2021 року в рамках вивчення навчальної дисципліни «Вступ до спеціальності» (викладач проф. Оксана Петінова) на заняття були запрошені працівники бібліотеки Університету Ушинського, які провели віртуальну екскурсію та ознайомили з особливостями роботи з бібліотечними фондами в умовах дистанційного навчання. До зустрічі залучились викладачі кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності (проф. Євгеній Борінштейн, проф. Олена Лісеєнко, доц. Зоя Атаманюк, доц. Галина Врайт та інші), студенти спеціальностей 028 Менеджмент соціокультурної діяльності, 034 Культурологія, студенти, магістранти та аспіранти спеціальності 033 Філософія.

Бібліотекарка Наталя Гончаренко підготувала цікаву презентацію про історію нашого Університету, особливості розвитку педагогічної освіти на Одещині, ознайомила з експозицією рідкісних та цінних видань, а також із секторами відділу самообслуговування та інформаційно-бібліографічним відділом. Заступник директора бібліотеки Олена Спасскова наочно показала, як працювати з сайтом бібліотеки, окреслила види послуг, які надає бібліотека он-лайн. Надзвичайно актуальною була інформація стосовно питань академічної доброчесності, якій приділена особлива увага під час зустрічі. Олена розказала про види порушень академічної доброчесності, типи академічного плагіату, окреслила процедуру перевірки наукових робіт на наявність текстових запозичень програмами StrikePlagiarism та Unichek. Студенти, магістранти та аспіранти мали змогу поспілкуватися, особисто поставити запитання, з’ясувати інформацію, яка їх цікавила.

Зустріч була інформативною, змістовною та надзвичайно актуальною.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/