Університет Ушинського взяв участь у Всеукраїнських філософських читаннях до Всесвітнього дня філософії

В рамках україно-китайського освітньо-наукового проєкту «Освіта в глобалізованому суспільстві: філософія, менеджмент, культура (сучасні тенденції, економічні опції та міжнародні практики)» (Університет Ушинського – Аньхойський університет фінансів та економіки, та ЗВО-партнери) 3 грудня 2021 року науково-педагогічні працівники кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності, здобувачі освіти різних рівнів (студенти, магістранти, аспіранти) спеціальності 033 Філософія та студенти 2 року навчання історико-філологічного факультету Університету Ушинського взяли участь у Всеукраїнських філософських читаннях «Філософія і культура в наративах сучасності» (з нагоди Всесвітнього Дня Філософії (UNESCO)), що був організований у м. Дніпро.

Програма заходу передбачала доповіді науковців, обговорення та дискусію з питань філософії доби метамодерну, філософії освіти в сучасних вимірах, філософського осмислення соціально-політичних процесів сьогодення, сучасних запитів практичної філософії та філософської антропології. Від студентства Університет Ушинського представляла Казанжи Аліна (студентка 2 року навчання історико-філологічного факультету, науковий керівник – проф. Петінова О. Б.), яка виступила з презентацією та доповіддю на тему «Поезія та філософія: представники шістдесятництва і сучасності». Активну участь в обговоренні виступів та висловленні власної позиції стосовно дискусійних питань взяли студенти, магістранти та аспіранти спеціальності 033 «Філософія», зокрема Паіл Руслан, Чумак Єгор, Марчук Михайло, Дуков Олександр, Ніколаєва Іванна, Парадюк Олена та інші; а також  студенти з Китаю: 周祥(Klay), 程阳(Susan), 曹越婷 (Roseanne), 瞿宇康 (Wayne), 卢泉凝(Emi), 张雯(Madeline), 牛少强(Ander), 张昱芃 (Ada), 陈思雨 (Bli), 文周翰(Utawen), 赵嘉琦(Carry), 唐欣怡(Camillia), 王猛 (Jacob), 陈臻 (Leon).

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/