У межах реалізації українсько-китайського проєкту проведено інтегроване практичне заняття з філософії

2У межах виконання завдань українсько-китайського освітньо-наукового проєкту «Освіта у глобалізованому суспільстві: філософія, менеджмент, культура (сучасні тренди, економічні опції та міжнародні практики)» 8 грудня 2021 року відбулося інтегроване практичне заняття на тему «Я та філософія: грані взаємодії».

Координаторами проєкту виступили: від Університету Ушинського – професор О. Б. Петінова, від Анхойського університету фінансів та економіки (КНР) – кандидат філософських наук К. В. Ткаченко. У занятті взяли участь здобувачі вищої освіти обох університетів-партнерів, зокрема з українського боку - студенти 2 року навчання факультету іноземних мов спеціальності 014 «Середня освіта (мова і література (китайська)» та доцент З. М. Атаманюк.

Під час заняття студенти мали змогу обмінятися думками та актуальною інформацію про розвиток сучасної філософії, презентувати власні розробки щодо сенсу життя та цінностей; поділилися особистими враженнями про студентське життя та навчання у ЗВО України та Китаю; поспілкувалися англійською та китайською мовами.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/