Зустріч з міжнародним експертом-практиком із КНР паном Фанг Джуном

Image016 січня 2022 року відбулася зустріч аспірантів ОНП Філософія за спеціальністю 033 «Філософія» (гарант ОНП проф. О. Петінова) та науково-педагогічних працівників кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського з доктором філософських наук, професором, директором Інституту мов світу та медіа Аньхойського університету фінансів та економіки (КНР) паном Фанг Джуном.

Під час зустрічі були обговорені питання особливостей реалізації ОНП, наповнення ОК. Пан Фанг Джун окреслив перспективи співробітництва з Україною у сфері освіти в контексті міжнародної ініціативи "Один пояс – один шлях" як трансконтинентальної довгострокової політики та інвестиційної програми, спрямованої на розвиток інфраструктури та прискорення економічної інтеграції країн Шовкового шляху. Пріоритетними напрямами співробітництва при цьому є культурний та академічний обмін та діалог, а також співпраця із засобами масової інформації. Під час зустрічі також було розглянуто питання підготовки колективної монографії разом із китайськими партнерами, у межах якої аспіранти матимуть можливість представити результати своїх наукових розвідок.

У обговоренні підсумків робочої зустрічі взяли участь викладачі: з українського боку – завідувач кафедри проф. Є. Борінштейн, проф. О. Лісеєнко, доц. З. Атаманюк, доц. Г. Врайт, доц. Т. Поплавська; з китайського боку – куратор Україно-китайського освітньо-наукового проєкту «Освіта у глобалізованому суспільстві: філософія, менеджмент, культура (сучасні тренди, економічні опції та міжнародні практики)» канд. філос. наук К. Ткаченко.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/