Студенти спеціальності «Публічне управління та адміністрування» розпочали практику в органах влади

Image02Згідно з укладеними договорами з органами державної влади та місцевого самоврядування регіону приступили до практики здобувачі вищої освіти Університету Ушинського спеціальності 281 «Публічне управління і адміністрування».

Цього року базами практики для майбутніх публічних службовців виступили: Приморська районна адміністрація Одеської міської ради, Департамент освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації, Управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Одеської обласної державної адміністрації, Головне Управління Національної поліції в Одеській області, Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради.

У перший день практики студенти 1-3 років навчання спеціальності «Публічне управління та адміністрування» пройшли інструктажі з техніки безпеки, дізналися про функції і структуру тих органів влади, де вони практикуються, про їхні завдання та основні напрями роботи у сучасних умовах.

Керівники практики від кафедри освітнього менеджменту та публічного управління Університету Ушинського - професор Долженков О. О. та доцент Чебан О. І. разом із керівниками практики від органів влади обговорили завдання, що були поставлені перед практикантами, їхні функції, визначили перелік необхідних нормативних актів до опанування, особливості роботи в умовах карантинних обмежень та використання дистанційних технологій.

Слід відзначити відповідальне ставлення до практичної підготовки студентів-управлінців з боку посадовців місцевої влади, зокрема: заступника голови Приморської районної адміністрації Одеської міської ради Скопи О. О., заступника директора Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації Абозіної Т. М. та інших.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/