В Університеті Ушинського відбувся науковий семінар із теорії графів за участю швецького професора

thumbnail_IMG_530728 січня 2022 року в межах роботи Лабораторії функціонального аналізу та Центру інноваційних технологій Університету Ушинського відбувся науковий семінар для науково-педагогічних працівників і здобувачів вищої освіти спеціальностей 111 Математика та 105 Прикладна фізика та наноматеріали.

Гостем семінару став  швецький професор Mats-Erik Pistol (Lund University, Sweden), який виступив із доповіддю «Generating isospectral but not isomorphic quantum graphs».

Учасники семінару мали можливість подискутувати з актуальних питань теорії графів, яка є центральною темою досліджень, які здійснюються Лабораторією функціонального аналізу та кафедрою вищої математики та статистики Університету Ушинського.  Семінар відбувся в змішаному форматі (оф- та онлайн) англійською мовою, що забезпечило максимальну присутність усіх зацікавлених осіб. В обговоренні теми взяли участь  професори В. М. Пивоварчик, А. Ю. Ків, В. В. Голованов, О. Р. Гохман, а також аспіранти А. І. Дудко, А. А. Райлян, І. І. Дончев, Н. І. Рибак, В. В. Лукашин, Л. В. Загорулько. 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/