Підписано договір про співпрацю з Грузинським технічним університетом

Logo-New8 лютого 2022 року відбулося дистанційне підписання рамкової угоди про співпрацю між Університетом Ушинського та Грузинським технічним університетом. Документ скріпили своїми підписами ректори Андрій Красножон та Давид Гургенідзе.

Угода стала можливою завдяки співпраці, що розпочали минулого року обидва університети в галузі підготовки студентів спеціальності «Публічне управління та адміністрування».

Сферами подальшої спільної роботи було визначено академічну мобільність викладачів та студентів, підготовку та перепідготовку кадрів, різноманітні спільні проєкти в науковій та педагогічній сфері та ін.

Відповідальними особами, що опікуватимуться реалізацією угоди, призначено: від Університету Ушинського – професора Олега Долженкова; від Грузинського технічного університету – професора Деві Хведеліані.

Ознайомитися з діяльністю грузинських партнерів можна на їхньому офіційному сайті: https://gtu.ge/Eng/

Loading...

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/