Семінар для студентів спеціальності «Публічне управління та адміністрування» щодо захисту бакалаврських робіт

Seminar_3Влітку 2022 року Університет Ушинського вперше здійснить випуск бакалаврів за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», тому кафедра освітнього менеджменту та публічного управління приділяє велику увагу підготовці майбутніх державних службовців до успішного проходження атестаційного іспиту та захисту кваліфікаційної (бакалаврської) роботи.

10 лютого 2022 року на платформі Office 365 відбувся науково-методичний семінар для здобувачів освіти 3 та 4 років навчання бакалаврату спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» на тему «Як підготувати та захистити кваліфікаційну (бакалаврську) роботу».

Провела семінар професор кафедри публічного управління та адміністрування, доктор наук з державного управління, заслужений працівник освіти України Білинська М. М. На семінарі були присутні також гарант освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування», наукові керівники бакалаврських робіт.

Були розглянуті вимоги щодо змісту та етапів підготовки кваліфікаційної (бакалаврської) роботи, типові помилки та складнощі, що виникають на кожному з етапів, проаналізована процедура публічного захисту бакалаврської роботи.

Студенти отримали важливі поради щодо формулювання мети та завдань дослідження, дотримання вимог академічної доброчесності, підготовки доповіді та мультимедійної презентації до захисту тощо.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/