До Дня єднання України: в Університеті Ушинського проведено круглий стіл «Психологічний вплив інформаційних атак на особистість»

216 лютого 2022 року в межах заходів до Дня єднання України, відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 15.02.2022 року №1/2524-22 «Щодо виконання Указу Президента України» стосовно забезпечення медіаграмотності працівників і здобувачів освіти щодо протидії гібридним загрозам та інформаційно-пропагандистському впливу викладачами кафедри теорії та методики практичної психології соціально-гуманітарного факультету, кафедри психіатрії, медичної та спеціальної психології медичного факультету Університету Ушинського (професором Савенковою І. І., доцентами Вдовіченко О. В., Лазоренко Т. М., Кондратьєвою І. П., Мельничук І. В., Косьяновою О. Ю.) був організований круглий стіл (у дистанційному форматі) на тему «Психологічний вплив інформаційних атак на особистість».

У заході взяли участь студенти 2-го і 4-го років навчання за першим (бакалаврським) рівнем та 1-го року за другим (магістерським) рівнем вищої освіти спеціальності 053 «Психологія», а також здобувачі, які є учасниками проблемних груп «Проблема психічного здоров’я особистості у сучасному суспільстві: превентивні заходи та психологічна допомога», «Особистість у сучасному суспільстві: проблеми розвитку та психологічної допомоги».

Під час проведення круглого столу викладачами і студентами були розглянуті такі проблемні питання, як-от: пропагандистський вплив інформаційних атак; інформаційна атака як загроза психічному здоров’ю особистості; специфіка роботи психолога щодо подолання наслідків інформаційних атак.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/