Круглий стіл з медіаграмотності для майбутніх державних службовців

Image04Студенти Університету Ушинського спеціальності «Публічне управління та адміністрування» долучилися до вивчення і обговорення проблем медійної та інформаційної грамотності, що є вкрай актуальним в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського та морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.

16 лютого 2022 року в межах навчальної дисципліни «Піар-технології в управлінській діяльності» було проведено круглий стіл «Аксіоми медіаграмотності», під час якого опрацьовувалися основні аспекти медіаграмотності як сучасної потреби інформаційного суспільства.

Під керівництвом доцента кафедри освітнього менеджменту та публічного управління Сакалюк О.О. студенти з'ясували, що означає бути медіаграмотним, як розпізнавати фейкову інформацію, протидіяти інформаційним маніпуляціям; визначили базові настанови щодо перевірки інформації на достовірність тощо.

У ході круглого столу здобувачі освіти презентували власні виступи з означеної тематики, взяли участь в її  обговоренні та обміні думками.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/