Онлайн-семінар «Кар’єра як акмеологічний механізм професійного саморозвитку сучасного керівника»

main2 квітня 2022 року кафедрою освітнього менеджменту та публічного управління Університету Ушинського було проведено онлайн-семінар «Кар’єра як акмеологічний механізм професійного саморозвитку сучасного керівника». Співорганізаторами заходу виступили Південноукраїнський центр професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери Університету Ушинського та КУ «Одеський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Департаменту освіти та науки Одеської міської ради.

Його спікером стала Гладкова Валентина Миколаївна, доктор педагогічних наук, професор кафедри управління Київського університету імені Б. Грінченка.

Підготовка та кар’єрний супровід керівних кадрів публічної сфери, зокрема для установ та закладів освіти – надважливе завдання, без якого неможливий подальший суспільний прогрес в Україні. Тож захід викликав неабияку зацікавленість та набув загальнонаціонального масштабу. Крім викладачів та здобувачів Університету Ушинського, у заході взяли участь студенти – майбутні управлінці з університетів-партнерів, а також викладачі, що забезпечують відповідні освітні програми. Понад 100 учасників представляли Дрогобицький державний педагогічний університет імені І.Франка (кафедра економіки та менеджменту), Ужгородський національний університет (кафедра політології і державного управління), Уманський державний педагогічний університет імені П.Тичини (кафедра педагогіки та освітнього менеджменту), Хмельницьку гуманітарно-педагогічну академію (кафедра менеджменту освіти та педагогіки вищої школи).

Були розглянуті система проєктування кар’єрного зростання, моделі професійного саморозвитку, кар’єрний супровід, інші теоретичні та практичні питання побудови професійної кар’єри сучасного керівника. Відбулося високопрофесійне обговорення, у якому взяли участь провідні науково-педагогічні працівники, що забезпечують підготовку керівних кадрів сфери освіти у різних регіонах України.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/