Проведення лекції магістрантом кафедри біології і охорони здоров’я під час проходження виробничої асистентської практики

Screenshot_1Відповідно до освітньо-професійної програми Середня освіта (Фізична культура) другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 014 Середня освіта (Фізична культура) та навчального плану першого року навчання, магістранти проходять виробничу асистентську практику у закладах вищої освіти, зокрема на кафедрі біології і охорони здоров’я.

Протягом виробничої практики пошукачі другого (магістерського) рівня вищої освіти ознайомилися з матеріально-технічним, науковим та методичним забезпеченням кафедри, постійно залучалися до організації і забезпечення освітнього процесу кафедри за низкою профільних дисциплін, мали змогу продемонструвати та удосконалити як теоретичний, так і практичний рівень підготовки. Підтвердженням сказаного є проведені магістрантами лабораторні та лекційні заняття на молодших курсах ННІФКСР.

Так, 31 березня 2022 року магістрант Журавльов Андрій Миколайович (науковий керівник професор Босенко А.І.) прочитав для студентів 4-го курсу ННІФКСР лекцію з фізіології спорту за темою «Фізіологічні основи розвитку та формування рухових якостей у футзалістів 25–45 років», ідея якої витікає із теми кваліфікаційної роботи Журавльова А.М. Лекція супроводжувалася багатою презентацією та викликала значний інтерес студентів, оскільки тема є актуальною, як мінімум з двох причин: по-перше, новизною як виду спорту та методичних його особливостей, по-друге, обраним віковим діапазоном спортсменів. Від проведених заходів моральне задоволення отримали і лектор, і слухачі.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/