Круглий стіл «Академічна доброчесність: виклики сучасності»

Image017 квітня 2022 року кафедрою освітнього менеджменту та публічного управління було організовано круглий стіл «Академічна доброчесність: виклики сучасності», який проводився відповідно до університетських заходів Тижня доброчесності. Співорганізаторами заходу виступив колектив художньо-графічного факультету Університету Ушинського.

Спікерами заходу стали студенти 4 курсу освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування»: Малявіна Катерина, Чернюк Софія, Никитинчук Каріна.

Учасниками круглого столу, за модерації доцента кафедри освітнього менеджменту та публічного управління Сакалюк О.О., були розглянуті основні складові етики наукової діяльності, морально-етичні цінності дослідника та вимоги до нього, фундаментальні цінності академічної доброчесності. Окрема увага була приділена видам порушень академічної доброчесності та академічній відповідальності здобувачів освіти за порушення академічної доброчесності. Учасники круглого столу обговорили інструменти дотримання академічної доброчесності та заходи щодо запобігання та сучасні напрями боротьби з академічним плагіатом, а також безпосередньо системи для перевірки текстів на ознаки плагіату, зокрема Strike Plagiarism та Unicheck (Україна).

До обговорення актуальних питань академічної культури й етики у вищій освіті, академічної доброчесності в сучасному освітньо-науковому просторі, політики запобігання плагіату долучилися студенти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», магістри спеціальності 073 «Менеджмент». В обговоренні взяли участь також здобувачі освіти спеціальностей 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології), 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво), 015 Професійна освіта (Дизайн), 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація художньо-графічного факультету Університету Ушинського.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/