Фольклорне свято «Україна – це ми!» на факультеті української філології

Нещодавно факультет української філології відзначив фольклорне свято, яке вже стало для нас традиційним. Організатором святкового концерту став творчий колектив студентів 2 курсу 2 групи. На свято були запрошені учні шкіл та майбутні абітурієнти, які знайомились з студентським життям та традиціями на факультеті. Студенти креативно підійшли до підготовки та до зустрічі гостей. На основі багатого українського фольклору пісні, бувальщини, казки та легенди заграли по-новому, в сучасній обробці.

Захоплення глядачів викликали кавери українських народних пісень, які отримали нове звучання у виконанні Тетяни Бітунової, Вікторії Навроцької та Катерини Тоцької під гітарний акомпанемент Олександра Князєва та Романа Коваленка.

Новим диханням у зазвичай класичному концерті були гумористичні постановки у виконанні студентів-філологів про вчителів української мови.

На завершення студенти усі разом заспівали пісню «Україна – це я». Фінал свята викликав захоплення глядачів. Гості свята аплодували стоячи і скандували «на біс!»

Фольклорне свято – це справжня подія факультету української філології, яка передається із року в рік. Отже, можна зробити висновок, що  і у цьому році студентам вдалось підтримати цю традицію. Демонструючи свої творчі старання, молодь висловила пошану до рідного краю, рідної української землі та українських традицій та показала приклад

Студентка 2 курсу Тетяна Бітунова

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/