Виховуємо патріотів України

avaВійна в Україні принесла багато горя і випробувань нашому народу, викликала хвилю патріотизму в серці кожного українця, бажання встати на захист держави і робити все необхідне, щоб наблизити нашу перемогу. З перших днів війни викладачі та студенти факультету музичної і хореографічної освіти були залучені до волонтерських ініціатив, надання допомоги підрозділам Тероборони та внутрішньо переміщеним особам, організації благодійних концертів на підтримку бойового духу воїнів ЗСУ, (викладач кафедри теорії музики і вокалу Ю.С. Тімакова, студенти Анна Брашован, Марія Шарова); участь у концертах на підтримку України в різних містах Польщі, Німеччині, Португалії (викладачі кафедри теорії музики і вокалу О.А. Гудзь, Р. В. Зиневич, студентка 4 курсу Єлизавета Дюльгер).

Своє відчуття війни, емоції і переживання, біль і страждання, а також незламну віру в перемогу втілено студентами і викладачами факультету музичної та хореографічної освіти в таких мистецько-творчих проєктах: «Війна очами молоді», підготовлений студентами 4 курсу зі спеціальності «Хореографія» під керівництвом аспірантки кафедри музичного мистецтва та хореографії Арсенії Терзі.

Викладачі кафедри диригентсько-хорової підготовки та учасники Мішаного академічного хору Університету Ушинського взяли участь у міжнародному творчому проекті, в межах якого інтернаціональний хор виконував «Молитву за Україну» Миколи Лисенка. Цей твір заспівали більше ніж 70 музикантів з усіх куточків України, а також Латвії, Молдови, Канади, Франції, Німеччини, Польщі, Литви, Естонії, Колумбії, Італії, Іспанії, Угорщини та США.
https://www.facebook.com/arseniy.zhuravel/videos/1504578243270713


Під керівництвом викладачів кафедри диригентсько-хорової підготовки О.М. Савченко-Безверхової та Т.І. Синицької було створено відео-проєкт на вірш Г. Бартасю «Говорять міста». До проєкту долучилися студенти і випускники факультету музичної та хореографічної освіти Університету Ушинського, а також учасники театральної студії «Голос Джельсоміно».


Проявом творчих здібностей у процесі самостійної діяльності стало створення студентами 1 курсу пісні «Країна моя» (музика Діани Якименко та Івана Бойчева, слова Катерини Осадчої), яку вони присвятили військовослужбовцям Збройних Сил України, які з честю і гідністю боронять нашу землю від окупантів.
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=647818169669643&id=100033243982559


Разом – ми непереможні! Слава Україні!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/