Сучасні технології спортивного масажу

Image0117 травня 2022 року в рамках підвищення кваліфікації для тренерів першої та другої категорії на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери за підтримки Управління фізичної культури і спорту Одеської обласної державної адміністрації та кафедри гімнастики та спортивних єдиноборств Університету Ушинського відбулося заняття за темою «Сучасні технології спортивного масажу», спікер: кандидат педагогічних наук, доцент, приват-професор кафедри біології і охорони здоров’я Холодов Сергій Анатолійович.

Розглянуто багато теоретичних та методичних аспектів використання масажних технологій у спортивної діяльності. Холодов С. А. більш детально зупинився на факторах фізіологічного впливу масажу на організм спортсмена. Особливу увагу приділено розкриттю змісту окремих видів спортивного масажу та особливостям їх застосування під час вирішення різноманітних задач під час підготовки спортсменів у різних видах спорту.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/