Відео-проєкт екзаменаційного уроку з теорії та методики викладання сучасного танцю

01Онлайн навчання відкрило нові можливості для творчої самореалізації. Це переконливо доводять студенти-хореографи спеціальності 024 Хореографія. Вони не тільки пропонують яскраву образну виконавську роботу, а ще й активізують художньо-образне мислення, розширюють межі художнього світогляду та компетентності. Кожний хореографічний екзерсис наповнюється образним смислом та спонукає на творче натхнення в його виконанні.
Пропонований проєкт – яскравий приклад застосування синтезу мистецтва та інтегрованого навчання. Цікавим також є застосування інтерактивних технологій, що стимулюють асоціативні уявлення з живописом. Студенти оволоділи відео-технологіями як ефективним методичним ресурсом творчої діяльності.
Це вже не перший відео-проєкт студентів-хореографів під керівництвом їх викладача – Ольги Мікулінської. Дякуємо за творчість та чекаємо на нові шедеври.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://jdih.depok.go.id/mahjong-wins/ https://www.lippohomes.com/olympus-banyak-scatter/ https://jdih.depok.go.id/uploads/rahasia-mahjong/ https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/