Візит Генерального консула Греції в м. Одесі до Університету Ушинського

117 червня 2022 року відбувся візит Генерального консулу Греції в Одесі (Україна) пана Дімітріоса Х. Дохтсіса до Університету Ушинського.
Генеральний консул поспілкувався з ректором університету Андрієм Красножоном, проректором з наукової роботи Ганною Музиченко і начальницею відділу міжнародних зв’язків Олександрою Моргун.
Пан Дімітріос Х. Дохтсіс ініціював цю зустріч з метою налагодження каналів співпраці між Університетом Ушинського і грецькими закладами вищої освіти, зокрема для активації міжнародної мобільності учасників освітнього процесу обох країн. Дипломат зазначив, що грецький уряд планує розширення співпраці наших країн у галузі освіти і науки, тому дуже зацікавлений у партнерстві. Під час зустрічі було обговорено потенційні напрямки подальшої співпраці в освітній та наукових сферах, зокрема в межах проєктів «Еразмус+» та «Горизонт Європа».
Ректор університету Андрій Красножон наголосив на необхідності розробки «дорожньої карти» розвитку партнерських зав’язків між ЗВО обох країн на найближчу перспективу, що сприятиме розвитку та поглибленню співробітництва між Україною і Грецією.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/